Vimeo

Wat onze medewerkers vertellen

Vimeo2

Wat klanten over ons zeggen


Wat doen we zo goed?

Hieronder enkele van onze diensten.


Sneltransport

Zeker als het snel moet gaan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat er binnen de 30 minuten een chauffeur op weg is om de goederen op te halen. Door track en trace en communicatie met de chauffeur kunnen wij u steeds informeren waar uw goederen zich bevinden. Eens de goederen afgeleverd werden, krijgt u per mail of sms een bericht met details.

Algemeen transport

Wie op zoek is naar een betrouwbare partner voor het vervoer van zijn goederen moet bij Sprint Transport zijn. Wij vervoeren uw goederen met de nodige zorg, bellen voor aankomst de contactpersoon op het losadres op om het tijdstip van onze komst door te geven en houden u op de hoogte van het verloop van het transport.

Distributie

Voor de dagelijkse verdeling van goederen kan u op ons beroep doen, hiervoor kunnen alle voertuigen van caddy’s, camionetten, bakwagens en vrachtwagens met lift ingezet worden. Door onze jonge vloot met euro 5 of 6-norm, rijden we feilloos naar steden met een lage emissie zone.

ADR Colli

Voor transport van gevaarlijke stoffen, zetten wij voertuigen in die daarvoor volgens de verplichtingen zijn uitgerust. Dit doorheen de BeNeLux, Duitsland en Frankrijk. Onze chauffeurs zijn steeds in orde met de certificaten voor het vervoer van ADR Colli.

Luchthavengoederen

Wij transporteren goederen bestemd voor de luchthaven waarbij wij voldoen aan de gemeenschappelijke beveiligingsregels en -normen op het gebied van de beveiliging van de burgerluchtvaart. Onze chauffeurs hebben een algemene beveiligings-bewustmakingsopleiding gevolgd overeenkomstig punt 11.2.7. van de bijlage bij Verordening (EU) nr. 185/2010. Zo wordt met ons transport de Supply Chain niet verstoord, en nemen wij voorzorgen die de beveiliging verhogen, waarna de goederen kunnen vrijgesteld worden van het beveiligingsonderzoek: geen potentiële vertragingen en geen bijkomende screeningskosten.

groepsfoto

Groepsfoto
2018

Ons super team!


Publicaties

Een greep uit de publicaties.


Maart 2018

Winnaar Womed Award 2017

We haalden het VRT nieuws op donderdag 15 maart 2018 als winnares van de Womed Award 2017. De prijs voor onderneemster van het jaar.

Nog enkele links:
De Tijd
De Standaard
Het Nieuwsblad
Twitter
De Morgen
Het Belang van Limburg

Februari 2018

Publicatie in Sterck Magazine

Begin 2018 stonden wij in Sterck Magazine.

Februari 2018

Publicatie in Het Belang van Limburg

Begin 2018 stonden wij in Het Belang van Limburg.

Februari 2018

Publicatie in Het Nieuwsblad

Begin 2018 stonden wij in Het Nieuwsblad.

Oktober 2015

Publicatie in Sterck Magazine

Eind 2015 stonden wij in Sterck Magazine.